Meglepő fordulat a karcagi botrányban: Marcsika nincs egyedül?

Pénzcentrum2015. július 21. 20:45

A hírek szerint a rendőrség eddig több mint 100 embert is kihallgatott a kun-mediátoros ügyben, a vallomásokból pedig az derül ki, hogy Dobrai Sándorné családja is részt vehetett a csalásban - tudta meg a Blikk.

A kun-mediátoros ügyben is naponta jelennek meg újabb hírek, a Blikk információi szerint a rendőrségi kihallgatások alapján az körvonalazódik, hogy Marcsika családja és munkatársai is aktívan részt vettek a csalásban azzal, hogy nagyobb összegeket vettek át az ügyfelektől és átvételi elismervényeket írtak alá.

A rendőrség egyelőre nem kommentálta a híreket, a károsultakat képviselő ügyvéd, Dobrossy István pedig azt nyilatkozta a lapnak, hogy bár hallott a fejleményekről, de konkrétumokról egyelőre nincs tudomása.

A Kun-Mediátor ügy röviden

Karcagon évekig magas kamatot ígért a befektetésekre a Kun-Mediátor utazási iroda. A városban mindenki ismerte a cég vezetőjét, Marcsikát, aki gyakorlatilag semmilyen engedéllyel nem rendelkezett pénzügyi befektetések kezelésére. Sokan vitték hozzá a pénzüket, az esetenként 20 százalékos kamat reményében. Marcsika a befektetett pénzekből fizette ki a kamatokat, de a botrány tavaszi kirobbanásakor a karcagiak megtakarításaival - a hírek szerint 10 milliárd forinttal - eltűnt. Állítólag Közép-Amerikában bujkál.

 

Címkék:
BOTRÁNY, csalás, megtakarítás, kun mediátor, marcsika,