Fennakadás az OTP-nél hétfő reggel

Pénzcentrum2015. április 27. 09:02

A szombati országos bankkártya-leállás után hétfő reggel ez OTP netbankja elérhetetlen.

OTP: javították a hibát

Átmenetileg lassult az OTPdirekt web-fizetési rendszer hétfő reggel, a működést helyreállították - közölte az OTP Bank az MTI érdeklődésére.

A tájékoztatás szerint műszaki hiba okozta a lassulást 8 és 9 óra között, de a rendszer elérhető volt, és azóta hibamentesen működik.


A rendszer pillanatnyilag nem elérhető! Kérjük, látogasson vissza később oldalunkra! Megértését köszönjük!

Ez az üzenet fogadja azt, aki hétfő reggel ügyet szeretne intézni az OTPdirekt netbanki felületen.


Az ügyfelek így nem tudnak például utalni, nem tudják kezelni megtakarításaikat, vagy leellenőrizni egyenlegüket.

Fennakadást tapasztalsz? Máshol is hasonló problémával találkozol? Írj a penzcentrum@penzcentrum.hu címre!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Szombaton is voltak problémák

Szombat délelőtt az ország több pontján tapasztaltak problémákat azok, akik bankkártyával szerettek volna fizetni, készpénzt felvenni.

Az OTP Bank akkor azt a tájékoztatást adta, hogy egy órán keresztül voltak fennakadások termináljai működésében és netbanki rendszerében. Működési hiba okozhatta a fennakadásokat - közölték akkor.

Címkék:
netbank, megtakarítás, otp,