Nagyot fordult a világ az RTL sztárjával: elkezdett spórolni!

Pénzcentrum2015. március 11. 16:47

Óriási fordulat következett be Aurelio életében. A havi 1 millió forint felett rendelkező fiatalember spórolni kezdett.

Bárkit könnyen megszédíthet havi 1 millió forint, pláne, ha előtte kölcsönökből és alkalmi munkákból élt, úgy, mint a VV6 győztese. Aurelio már túl van az első hónapok euforikus hangulatán, amikor két kézzel szórta a pénzt. Rájött, hogy hamar elrepül az az egy év, amíg jár neki a havi apanázs és utána nem tudni, lesz-e munkája - írja a life.hu.

 

A világ minden pénzét el lehet költeni egy hét alatt, eddig én is megvettem magamnak mindent, amire csak vágytam és elérhetetlennek tűnt. Márkás cuccokat és sok mindent, ami fölösleges. Tele van a ház elektromos kütyükkel, annyi cipőm van, mint eddigi életemben soha. Hat hónap dorbézolás után leálltam a költekezéssel és lekötöttem a pénzemet. Bármennyire is szeret nagy lábon élni az ember, nem kell havi 1 milliót elkölteni. Az első hónapban 150 ezer forintból éltem úgy, hogy nem hiányzott semmi. Inkább elteszem a pénzemet, nem lehet tudni, mikor lesz olyan időszak, amikor szükégem lesz rá

  - árulta el Aurelio, akinél megjelentek a kölcsönért kuncsorgó barátok is.

Csak annak adok kölcsön pénzt, aki segített rajtam, amikor nem volt két forintom sem. Tőlük nem sajnálom, hisz még akkor is adtak, amikor tudták, hogy nem kapják majd vissza. Én nem felejtek. A legfontosabb viszont az, hogy egészséges vagyok, és édesapám is az, egyelőre nem is kell ennél több.


Miben tartsa a pénzét Aurelio?

Minél több fajta megtakarítási terméket érdemes kiválasztani, amikor elhelyezzük a pénzünket. Lényeges kérdés az, hogy milyen arányban választjuk ezeket a termékeket. Fontos ugyanis, hogy több helyre vigyük a pénzünket, és az is, hogy több féle terméket válasszunk. A portfóliónkba alacsony hozamú, de biztonságos (pl: bankbetét), és magasabb hozammal kecsegtető, de kockázatos (abszolút hozamú alap) termékeket egyaránt érdemes lehet választani.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


Auelionak elvileg havi 1 millió forintos (bruttó) jövedelme van - ebből pedig már komoly megtakarítás is lehetséges. A legbiztonságosabb befektetések közé sorolhatóak az állampapírok, amiket a nagy összeg miatt befektetési alapokon keresztül érdemes megvásárolni. Ezek ma már a legtöbb banknál megtalálhatóak, így nem kell feltétlenül brókercéget megkeresnünk ahhoz, hogy meg tudjuk vásárolni ezeket, mégis a vagyonkezelés terhét leveszik a vállunkról.

Címkék:
spórolás, celeb, megtakarítás,