Kiderült, mire költi a pénzét a VV 7 győztese

Pénzcentrum2015. március 5. 15:30

A hirtelen jött milliók sorsáról édesanyjával együtt dönt az új valóságshow-nyertes. VV Robin hosszabbtávú megtakarításban gondolkozik.

VV Robin nyerte a most vasárnap befejeződött valóságshow-t, amellyel az ölébe hullott havi 1 millió forint 1 éven át, egy lakás és egy autó. A győztes úgy nyilatkozott, hogy az édesanyjával együtt kezelik majd a hirtelen jött milliókat - írja a Hír24. A hosszú évekig úszó, majd vízilabdázó fiú Budapestre költözése után, a vendéglátásban helyezkedett el. A vágya, hogy egy saját helyet nyisson.

Lemaradtál a Való Világ 7-ről? Pedig volt műveltségi vetélkedő is, íme:


A nyereménnyel kapcsolatban Robin így nyilatkozott:

Még soha nem volt ennyi pénzem, úgyhogy meg kell még küzdenem ezzel a gondolattal. Alapvetően tartalékolni fogok, és megpróbálok minél hamarabb munkát találni, és visszaállni a régi kerékvágásba. Biztos, hogy nem fogom elszórni a nyereményt. Úgy gondoltam, hogy anyukám fog rá vigyázni, hiszen ő az egyetlen nő az életemben, aki mindig támogatott. Vele fogom átbeszélni a dolgokat, és segíteni is akarok neki, hogy ne legyen gondja semmire.

A magyarok szeretnek takarékoskodni

Akárcsak VV Robin, a magyarok 87 százaléka fontosnak tartja a megtakarítást. Havonta átlagosan 15 ezer forintot tudunk félretenni - derül ki az Erste Bank 2014 szeptemberében készített felméréséből.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A megtakarítási hajlandóság az életkor emelkedésével növekszik. A 15-29 évesek 54 százaléka tartja nagyon fontosnak a takarékoskodást, az 50 év felettieknél ez az arány 59 százalék. A felmérés szerint a lakosság egyre nyitottabbá vált a pénzügyi befektetések iránt: 2014-ben a megkérdezettek negyedének pozitív véleménye volt a befektetésekről.

Címkék:
nyeremény, megtakarítás, való világ,