Axa-ügyfelek, figyelem! Nagy változások jönnek februártól

Pénzcentrum2015. január 28. 18:32

Az AXA Bank február 1-jétől megújítja OKÉ számlacsomag-családját. A pénzintézet 20 ezer új ügyfelet szeretne elérni.

Februártól az AXA Bank - számlatípustól függően - többek között 50 százalékos kedvezményt biztosít a számlavezetési díjból a legalacsonyabb jövedelmű ügyfelei számára, illetve csökkenti az ingyenes számlavezetés feltételéül szabott havi elvárt jövedelemszintet. Emellett növeli a díjmentes eseti és rendszeres utalási tranzakciók, valamint a csoportos beszedési megbízások darabszámát, és az egyes tranzakciók ingyenességi értékhatárát.

Az OKÉ számlacsomagok megnyitása teljes egészében online történik, azaz teljes értékű, internetbankkal és okostelefon-alkalmazással is ellátott bankszámla nyitható anélkül, hogy az ügyfeleknek be kellene menniük a bankfiókba. A számlanyitóknak elégedettségi garanciát kínál a bank, amelynek értelmében fizet mindazon új ügyfelének, aki 12 hónap elteltével bármilyen okból megszünteti bankszámláját.

Az átalakuló számlavezetési kondícióknak köszönhetően a direktbank számlatulajdonosainak száma az idei évben a tervek szerint a jelenlegi mintegy 100 ezerről 120 ezerre bővül - tájékoztatta a Pénzcentrumot az AXA.

Címkék:
megtakarítás, axa, axa bank, számlacsomag,