Több magyar banknál sem megy az átutalás

Pénzcentrum2015. január 12. 11:40

A Pénzcentrum információi szerint több magyar banknál sem működnek az online átutalások.

Információink szerint több magyar bank netbankja sem működik hétfő délelőtt, konkrétan az átutalásokkal van probléma.

Úgy tudjuk, nem érkeznek meg az utaláshoz szükséges visszaigazoló sms-ek, ez jelenti a problémát.

A Budapest Internetbank teljes funkcionalitással működik. Sajnos a délelőtt folyamán ügyfeleink tapasztalhattak némi átmeneti lassulást. Ezt vélhetően az okozza, hogy a mai nap adózási határidő széles kör számára, és a szokásosnál nagyobb tömegben indítanak NAV-utalásokat ma

- mondták el a Pénzcentrum megkeresésére a Budapest Banknál.

Olvasónk az alábbiakról számolt be:

"A Budapest Bank Interbankon szerettem volna a határidős utalásomat elvégezni, már eleve a felhasználó név és jelszó rész nagyon nehezen jött elő, majd a belépő kódot sms-ben megkaptam, de a bejelentkezésnél tovább a lap nem müködik, ennek kapcsán a kapott belépőkódot nem tudtam beírni. Így az utalásomat nem tudtam végrehajtani."

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Azon ügyfelek esetében, akik a K&H e-bankjukba SMS belépési kód használatával léptek volna be, sms továbbítási probléma miatt nem tudtak bejelentkezni. A hiba elhárítása megtörtént, a feltorlódott SMS-ek kiküldése folyamatosan történik. A feltorlódott SMS-ek miatt a fent említett ügyfélkör a visszaigazoló SMS-ek megérkezésében kis ideig lassulást tapasztalhatnak

 - írta meg válaszában a K&H Bank. Azóta egyébként a szolgáltatás elérhető, és az SMS-eket is a normál rend szerint kapják meg az ügyfelek egy olvasónk tájékoztatása szerint.

Te sem tudsz utalni? Vacakol a netbankod? Nem kapsz sms-t? Írj nekünk! Címünk: penzcentrum@penzcentrum.hu


Címkék:
netbank, bank, megtakarítás,