Ismét áll az OTP rendszere, a bankokban is probléma van

Pénzcentrum2014. november 18. 09:23

Ismét problémák vannak az OTP Direktnél - értesült a Pénzcentrum. Az elmúlt hetekben többször is akadozott a legnagyobb magyar bank netbanki rendszere, most a fiókokban sem lehet mindent elintézni.

Az OTP kedd reggel hivatalos Facebook-oldalán arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy

egy támogató program átmeneti meghibásodása miatt egyes banki szolgáltatások nem, vagy csak korlátozottan érhetőek el a bankfiókokban.

Az OTPdirekt internetes banki felület hétvégi üzemmódban fogadja a megbízásokat.

Az ATM-eken elérhető szolgáltatások és a bankkártyás tranzakciók zavartalanul működnek.


Az OTP Direkt netbanki belépőoldalán az alábbi tájékoztatás várja az ügyfeleket:

Tájékoztatjuk, hogy az OTPdirekt szolgáltatásain keresztül megadott megbízások jelenleg technikai okok miatt csak befogadásra kerülnek, feldolgozásukat a hiba elhárítása után kezdjük meg. Emellett a november 17-én, a számlavezető rendszer zárása után befogadott megbízások teljes körű feldolgozása sem történt még meg. Kérjük, hogy a megbízások feldolgozottsági állapotát a későbbiekben mindenképp ellenőrizze! Továbbá tájékoztatjuk, hogy az OTPdirekt szolgáltatások értékpapír funkciói jelenleg nem elérhetőek.

Az elmúlt hetekben többször is volt probléma az OTP rendszereivel: legutóbb múlt hétfőn állt a netbank, de augusztus végén is fennakadást tapasztalhattak a legnagyobb magyar bank ügyfelei.

Címkék:
netbank, megtakarítás, otp,