Van, ahol így oldják meg az ingyenes készpénzfelvételt

Pénzcentrum2014. július 31. 15:01

Általában rémtörténetek keringenek ATM-ekről, trükkös lopásokkal, vagy harapós pénzfelvevő gépekkel, de akad pozitív végkimenetelű sztori is az automatákkal kapcsolatban. Vírusként terjed az interneten az a videó, melyen egy kanadai bank váratlan meglepetéssel szolgált ügyfeleinek.

Egy kanadai bank különleges meglepetéssel várta régi hűséges ügyfeleit múlt héten. A bank több mint 30 ezer ügyfelének osztott szét fejenként négyezer forint körüli (20 kanadai dollár) összeget. Emellett sokan extra meglepetésben is részesültek.

Néhány kiemelt ügyfelet kérték meg, hogy "teszteljék" a bank új ATM-jét. Ami valójában egy ajándékozó, beszélő gép volt. Volt, akinek a kedvenc csapata mezét és baseball ereklyéket adott. Ezen túl pedig találkozhatott kedvenc játélkosával José Bautistával. Ráadásként pedig a kezdődobás is az övé volt az egyik meccsen:

Egy kisfiú extra zsebpénzt kapott:

Volt, aki virágot kapott:

Az egyik megajándékozott egy kétgyermekes anyuka, aki bár nagyon szeretette volna, még soha nem tudta nyaralni vinni a fiait. Ő egy Disneylandes utazást kapott mindannyiuk számára, teljes ellátással. Ezen kívül két körülbelül 200 ezer forint értékű csekket a fiúk taníttatására:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Egy idős asszony két repülőjegyet kapott Trinidadba, ahol a lánya él. A lány rákbeteg, és ő rengeteg pénzzel támogatja a lányt. A köszönőkártyára többek között azt írták, szerencsés a lánya, hogy ő az anyukája:

Címkék:
ATM, bank,