Újabb bank hárítja át a tranzakciós illetéket

Pénzcentrum2013. július 1. 16:32

Egyre több bank jelentheti be a tranzakciós illeték áthárítását. Az augusztustól életbe lépő adóemelést ugyanis a legtöbb bank várhatóan a fogyasztókkal fizettetheti meg, ahogy ez a számlacsomagok nagy részénél is történt az adó bevezetésekor. Ma épp a Volksbank volt a soros.

A bank több számlacsomagja esetén is 3 ezrelékre növelte a tranzakciós illetéket az elektronikus utalás esetén és 6 ezrelékre a készpénzfelvételkor. Utóbbi esetén a 6 ezres felső korlát is megszűnt, akár 250 ezret is fizethet így az ügyfél, ha több mint 41 666 666 forintot vesz ki az ATM-ből.

A kártyás vásárlás a banknál továbbra is ingyenes, így érdemes azzal elkölteni a bank ügyfeleinek a fizetésüket.

Még egy bank áthárítja a tranzakciós illetéket

Itt az első bank, aki emel: máris fizetjük a Varga-csomag árát

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Drága új világ jön augusztustól: így fizetsz Te is a Varga-csomagért

Címkék:
bank, tranzakciós illeték,