MKB Trezor Trió: hozamelőny rövid- és hosszútávon (x)

Pénzcentrum2010. június 4. 05:21

Forintban és euróban egyaránt kiemelkedő betéti kamatot ajánl az MKB Bank mindazoknak, akik okosan osztják meg felszabaduló megtakarításaikat - mondja Sziráki László, a bank retail üzletirányítási szakterületének igazgatója.

Elsőként jelent meg a magyar piacon, majd rövidesen új stílust teremtett kombinált befektetési ajánlataival az MKB Bank, amely ezúttal a tartós megtakarítási számlák előnyeit ötvözi a lépcsőzetes befektetési instrumentum vonzó tulajdonságaival.

Az MKB Trezor Trió egy betétből, MKB kötvényből és befektetési alapból álló, kombinált befektetési lehetőség. Lényege, hogy a legalább 600 ezer forint összegű megtakarítást három egyenlő részre osztva, egy időben kell elhelyezni MKB Trezor Tartós Megtakarítási Számlán 3, 6 vagy 12 hónapos futamidejű, standard lakossági forintbetétben, és MKB Trezor Tartós Befektetési Számlán MKB Természeti Kincsek Hozam Plusz Tőke- és Hozamvédett Származtatott Alapban, illetőleg MKB Tartós Kamatelőny 2015 Kötvényben. Ez esetben a betéti részre 9 százalékos egységesített betéti kamatláb mutatójú (EBKM) hozamajánlat érvényes, ami 8,88 százalékos éves kamatlábnak felel meg.

Az MKB Trezor Számlák további előnye, hogy a számlákon elért kamatjövedelem, illetve a pénzügyi eszközök hozamának adója az ötéves lekötési időszak utolsó napján 0 százalék, illetve már azt megelőzően is - a megtakarítási időtartam függvényében - igen kedvezően alakul.

Mivel az MKB Trezor Trió konstrukció részeként az MKB Tartós Kamatelőny 2015 Kötvény és az MKB Természeti Kincsek Hozam Plusz Tőke- és Hozamvédett Származtatott Alap futamideje a maximális adóelőny elérését célozza, a kombinált ajánlat harmonizál az MKB Trezor Számlákban rejlő lehetőségekkel, ideális portfoliót kínálva a középtávú befektetések tartós megtakarításként történő elhelyezésére.

Tekintve, hogy a befektetett megtakarítás biztonsága is alapelvárás ügyfeleink részéről, az MKB Természeti Kincsek Hozam Plusz Tőke- és Hozamvédett Származtatott Alap esetében - amely a nyersanyagpiaci teljesítményeket hozza elérhető közelségbe - tőke- és hozamvédelmet nyújtunk befektetőinknek. A pénzpiaci kamatokhoz jól igazodó és azzal versenyképes kamatot kínáló MKB Tartós Kamatelőny 2015 Kötvény - a többi saját kibocsátású kötvényünkhöz hasonlóan - az Országos Betétbiztosítási Alap védelmét élvezi.

A kiemelkedő hozamlehetőség és a fokozott biztonság az MKB Hozamtrió esetében is kéz a kézben járnak, amely nem csupán forintban, hanem euróban is elérhető. Az MKB Euró Hozamtrió betéti részén most évi 4,44 (EBKM: 4,5) százalék euró betéti kamat is elérhető, amennyiben a befektetni kívánt összeget - minimum 1500 eurót - három egyenlő részre osztva, egy időben helyezik el 3 vagy 6 hónapos futamidejű, standard lakossági euró betétben, MKB Természeti Kincsek Euró Tőkevédett Származtatott Alapban, valamint MKB Euró Fix 2012 3,5% Kötvényben.

Az anyagi lehetőségekhez, az életcélokhoz, a kockázattűrő képességhez és a hozamelvárásokhoz leginkább igazodó megoldás megtalálásában személyes pénzügyi tanácsadóink minden érdeklődőnek segítenek az MKB bankfiókokban. A konstrukciókról további részletek találhatók a http://www.mkb.hu honlapon.

(x)

Címkék: