Jóváhagyták a Raiffeisen Ingatlan Alap zártvégűvé alakulását!

Pénzcentrum2009. február 27. 08:15

A PSZÁF a tegnapi napon jóváhagyta a Raiffeisen Ingatlan Alap 2009. április 2-val történő nyilvános, zártvégű, tőke- és hozamgarantált alappá alakulását, és szabályozott piacra történő bevezetését.

A Raiffeisen Ingatlan Alap átalakulását, szabályozott piacra történő bevezetését, valamint a módosított tájékoztatót és alapkezelési szabályzatot a Felügyelet a 2009. február 26-án kelt, E-III/120.012-15/2009 számú határozatával hagyta jóvá, és engedélyezte a befektetési jegyek átalakulást követő folyamatos forgalmazása megszüntetésének és szabályozott piacra történő bevezetésének alapját képező átalakulási tájékoztató és átalakulási hirdetmény közzétételét.

A PSZÁF jóváhagyása értelmében a Raiffeisen Ingatlan Alap 2009. április 2-tól 4 éves határozott futamidejű, tőke- és hozamgarantált zárt végű alappá alakul át.

Az Átalakulással kapcsolatos fontos dátumok:

A befektetési jegy visszaváltási megbízások leadására nyitva álló időszak utolsó napja: 2009. március 25.
A befektetési jegy vételi megbízások leadására nyitva álló időszak utolsó napja: 2009. március 27.
A befektetési jegy visszaváltási megbízások elszámolásának napja (Átalakulási Elszámolási Értéknap): 2009. március 30.
A befektetési jegy visszaváltási megbízások pénzügyi rendezésének utolsó napja: 2009. április 01.
Az átalakulás napja: 2009. április 02.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az Átalakuláshoz készített tájékoztató és annak mellékletét képező kezelési szabályzat letölthető az Alapkezelő és a forgalmazók honlapjáról vagy megtekinthető a forgalmazók forgalmazásban résztvevő fiókjaiban.

Forrás: Raiffeisen Befektetési Alapkezelő Zrt.

Címkék: