1,2 milliós fizetés, 3-as BMW: ezt is megkaphatja egy új munkavállaló az ALDI-nál

Pénzcentrum2023. március 23. 17:15

Idén is megrendezte karriernapját az ALDI Magyarország. Az áruházlánc ezen az eseményen elsősorban regionális vezetőket toboroz: azok, akik megfelelnek a kiválasztási folyamaton, 5-6 boltot irányítanak majd, a terület átvétele után bruttó 1,2 millió forintos havi fizetésért.

Csütörtökön rendezték Budapesten az ALDI4Excellence nevű rendezvényt: az áruházlánc toborzónapjára száznál is több fiatal látogatott el. A rendezvényen elsősorban olyan menedzser-jelölteket keresnek, akik a kiválasztási folyamat és a 9 hónapos betanulási szakasz után regionális értékesítési vezetőként dolgoznak majd. Ez azt jelenti, hogy az áruházvezetők feletteseiként 5-6 üzletet irányítanak majd, akár 150 dolgozó is tartozhat hozzájuk, és alapvetően azért felelnek, hogy az üzletek hozzák az elvárt forgalmat.

Az eseményen Kulcsár Dénes, az áruházlánc ügyvezetője elmondta: azok, akik megfelelnek a kiválasztási folyamaton és sikeresen teljesítik a betanulási szakaszt, többek között bruttó 1,2 millió forintos kezdőfizetést és egy – munkaidőn kívül is használható – 3-as BMW-t kapnak juttatásként.

A pozíciókra elsősorban végzős egyetemistákat és pályakezdőket keresnek, és elvárás két idegennyelv - az angol mellett lehetőleg a német – magas szintű ismerete.

A kiválasztási folyamat végén a jelentkezőket személyesen az ügyvezető interjúztatja, általában egy másfél-kétórás beszélgetés keretében.

A képzési szakasz fontos eleme, hogy az új kollégák áruházi dolgozóként kezdenek, azaz az alapoktól ismerik meg az üzletek működését.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


Ugyanakkor azt Kulcsár Dénes is hangsúlyozta, hogy legalább 2-3 év, mire a területi vezetők a munkájukhoz szükséges tudást és tapasztalatot megszerzik, és folyamatosan fejleszteniük kell kompetenciáikat.

Az áruházlánc a munkatársakat a későbbiekben a szakmai és személyes fejlődésükben az ún. ALDI Akadémia keretében támogatja - ez például egyéni képzést, vezetői programot jelent. Az új munkavállalóknak a későbbiekben jellemzően lehetőségük nyílik nemzetközi munkakörnyezetben is tapasztalatot szerezni, a karriernapon számos egyéni példát mutatott be a vállalat külföldi munkavégzésre.

Címlapkép: Pénzcentrum

Címkék:
karrier, aldi, diszkont, álomfizetés, menedzser,