Személyesen toboroz a Tiktokon dolgozókat a magyar milliárdos: ekkora a baj?

Pénzcentrum2021. október 10. 14:50

Felföldi József mindent bevet a siker érdekében: személyesen állt kamera elé, hogy segítse a toborzást. It’s The Hard Knock Life!

Szinte minden szektor szakemberhiánnyal küzd a válságból éppen kilábaló magyar gazdaságban, rengeteg befektetett munkát, pénzt és még több kreativitást igényel az igazán jó emberek megtalálása. Egész divíziók alakulnak, hogy elvégezzék ezt a néha igencsak hálátlan feladatot – de nyilván toborzási szakemberekből is hiány van.

Social media csapatra a jelek szerint nincs szüksége a TikTokon toborzó Felföldi József, édességkirálynak, de úgy tűnik nála is sok a nyitott pozíció.

A videó tanúsága szerint keres retail sales managert, sales assistant, minőségellenőrt, eladó/pénztárost, műszakvezetőt, gépkezelőt, drazsézót és anyagmozgatót.

Felföldi József magyar üzletember 1986-ban alapította meg cégét, a Felföldi Édességgyártó Kft.-t. jelenleg 350-nél is több alkalmazottal dolgozik, Az édességgyár minden egyes terméke a debreceni telephely 1200 négyzetmétert meghaladó gyárterületén készül, melyeket a világ több, mint 40 országában forgalmaznak. A vállalkozás termékei szerteágazóak, de általában olyan ötletes, vagy bizarr, a gyermeki fantáziát megmozgató tárgyak, jelenségek, állatok, növények, melyek az életben is előfordulnak. Ilyenek például a sprayből kinyomható cukor, az édes művér, ehető földigiliszta, fülzsír színű és állagú szirup, vagy éppen a cukorból készült szívószál 

Címkék:
milliárdos, magyar,