Karácsony előtt rúgták ki Bakács Tibort: nem tudja, mivel foglalkozik majd a jövőben

Pénzcentrum2020. december 27. 15:51

Karácsony előtt két nappal rúgták ki munkahelyéről Bakács Tibort. A Megasztár egykori zsűrítagja többek között erről is beszélt egy interjúban, amiben elmondta, az élmény még nagyon friss, ezért még nem igazán tudja, hogy pontosan mi történik vele.

Még szeptember végén a Pénzcentrum isbeszámolt arról(egy interjú kapcsán), hogy a Megasztár korábbi zsűritagja, Bakács Tibor munkásszállásokon és kórházakban takarít. Akkor az egykori zsűritag azt mondta, hogy ez a munkaviszony csak annyiban bántja, hogy meglátása szerint Magyarországon lenézik a munkát.

Kadarkai Endre az ősz után, most ismét beszélgetett Bakács Tiborral karácsony alkalmából a Klub Rádión. Az interjúból pedig kiderült többek között, hogy

két napja rúgtak ki, és még nem igazán tudom, hogy pontosan mi történik velem

- mesélte el Bakács Tibor december 24-én. Az egykori zsűritag nem részletezte kirúgásának körülményeit, de azt elmondta, hogy munkája vége felé már nem csak takarító volt, hanem segédmunkásként is dolgozott kőművesek mellett.

Bakács a jövővel kapcsolatban nem bocsátkozott jóslatokba, mint mondta, van például egy lakás, amit ki kell majd festeni, mert azt bevállalta, de hogy utána mi lesz, azt még nem tudja.

Címkék:
hrcentrum, karrier, pénzcentrum.hu, munka,