Komoly filmszerepre készült halála előtt Gesztesi: úgy érezte, újra sínen van

Pénzcentrum2020. január 4. 19:13

A visszatérésről beszélt a napokban a szombaton tragikusan hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly. A színész kijelentette, visszakerült a ringbe, és még jópár évig szeretne a pályán maradni. Azt is elárulta, egy komolyabb filmszerepet is kapott.

A Pénzcentrum is beszámolt róla, szombaton tragikus hirtelenséggel meghalt Gesztesi Károly színművész. Gesztesi utoljára a Borsnak adott interjút, ebben arról beszélt, újra sínre került a karrierje a Bánfalvy Stúdióban. A lap megemlíti, hogy Gesztesi tavaly több mint 200 előadásban szerepelt, a Páratlan Páros és A Miniszter félrelépnek is hatalmas sikere volt.

Számomra a színészet olyan, mint egy jó edzőtábor. Kifulladásig kell csinálni, bennem pedig még jó pár maraton van

- mondta a napokban az 56 évesen elhunyt színész, aki egy három hetes pihenőre készült, hogy kipihenje az elmúlt időszak fáradalmait, és feltöltődjön.

Úgy érzem, visszakerültem a ringbe, szakmailag jó pár év után megint kapok forgatókönyveket, és reményeim szerint egy nagyon komoly filmmel is visszatérek

- jelentette ki Gesztesi Károly.

A színész a budapesti Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel.

Címkék:
hrcentrum, biztosítás, gyász, halál, színész, gesztesi károly, filmszerep,