Elképesztő videóval toboroz a NAV: már mindent bevetnek

Pénzcentrum2019. október 27. 12:01

Toborzóvideóval keres új pénzügyőröket a NAV. Most a határszolgálatra lehet pályázni, az oldalon, többek között Tiszabecsre, Röszkére, Záhonyba vagy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre is várják a jövő vám- és pénzügyőri ügyintézőit, de egy észak-budapesti járőrtárs pozíció is szabad még.

Toborzóvideót tett közzé a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) új aloldalán. A pátosszal teli kisfilmben pénzügyőröket keresnek azt az érzetet keltve, mintha nem lenne jobb állás, mint NAV-osként a határon szolgálatot teljesíteni.

A videóban felemelő hegedűfutamok nyomatékosítják az üzeneteket, amelyek szerint pénzügyőrként végre lesz kiért felkelni, lesz miért mosolyogni és elindulni a munkába. A NAV pozíciója maga a hazatalálás, ahogy az egyik utolsó üzenet is megfogalmazza:

Megérkeztél. Köztünk a helyed, mert fontos vagy.

A kisfilmben láthatjuk, hogyan edzenek a pénzügyőrök, milyen az, amikor illegális cigarettaszállítmányt találnak, de az adminisztráció szépségeibe is betekintést engednek.

Ha csatlakozol hozzánk, változatos és érdekes munkát végezhetsz, esélyt kapsz a folyamatos fejlődésre, egyenruhás szolgálatot teljesíthetsz. A pénzügyőri hivatás erősíti az önbecsülésedet, és rengeteg sikerélményben lehet részed

- írja a NAV az oldalán.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Most a határszolgálatra lehet pályázni, az oldalon, többek között Tiszabecsre, Röszkére, Záhonyba vagy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre is várják a jövő vám- és pénzügyőri ügyintézőit, de egy észak-budapesti járőrtárs pozíció is szabad még.

Címkék:
hrcentrum, NAV, videó, toborzás, záhony,