Így kereshetsz nettó havi 300 ezret Kelet-Magyarországon: végzettség sem kell

HelloVidék2019. szeptember 24. 08:15

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a foglalkoztatási arány alacsonyabb, mint a többi országrészben, a munkanélküliségi ráta pedig az átlagos több mint kétszerese. Ráadásul a fizetések is alacsonyabbak itt, mint az átlag, viszont néha rá lehet akadni olyan álláshirdetésekre, amely akár 300 ezer forint nettó jövedelmet is kínál.

A HelloVidék szúrta ki a napokban az Irányár nevű magazinban megjelent álláshirdetést, amely szerint erős fizikummal rendelkező, férfi munkavállalókat keresnek különböző segédmunkás pozíciókra, magas fizetését ígérve. A hirdetésben a keleti országrészben történő munkálatokra kerestek embert, a Tisza magyarországi szakaszának teljes vonulatára, valamint Békés megye területére.

Az egyik ilyen lehetőség, hogy segédmunkásként fakitermelési munkálatokra vállalkozik az ember, ha megfelel a kritériumoknak: kitartó és jó fizikummal rendelkező férfiakat várnak. Átlag munkaidőben végezhető, hétfőtől-péntekig tartó munka egyetlen hátránya talán az utazás lehet, hiszen a Tisza teljes magyarországi szakaszán kell váltakozva dolgozni. Ezzel szemben motiváló lehet a fizetés, mivel 12 000-15 000 forintot nettót kínálnak naponta, természetesen teljesítménytől függően. Ha a legrosszabb esetben, csak az alsó határt érjük el, akkor öt napra 12 000 forinttal számolva, két hét után, nettó 60 000 forintot tehetünk zsebre. 15 000-el számolva ez az összeg már nettó 75 000 forintra ugrik. Havi fizetésként pedig akár nettó 300 000 forintot is hazavihet egy szorgalmas munkás - írja a lap.

A teljes cikk a HelloVidék oldalán olvasható.

Címkék:
hrcentrum, fizetés, bér, munka, kelet-magyarország, fakitermelés,