Pápai Joci kifakadt: rengeteget nélkülöztem, a családomat sem tudtam eltartani

Borsonline2019. július 20. 15:30

Már 2005 óra zenél és énekel, ellépni azonban csak elvétve hívták, teljes mellőzöttségben él. Szerencsére a befojt jogdíjak segítették valamennyire, de kifejezetten rosszul élt a népszerű énekes, rengeteget nélkülözött, mégsem keresett kiegészítő munkát, mert az véleménye szerint csak elterelte volna a figyelmét az igazi hivatásáról, a zenéről.

Nem azért, mert derogál, csak nem akartam, hogy elvigyen egy másik munka, és a figyelmem több felé irányuljon

-nyilatkozta az énekes a Borsnak. Ám egy időben már teljesen lemondott az éneklésről, s készen állt egy új életre. "Az utolsó években a családom már csak egy maroknyira hitt bennem, és a tehetségemben, én pedig teljesen lemondtam az egészről. Belefáradtam, és be akartam fejezni az egészet. Úgy éreztem, nincs értelme tovább küszködni, és nélkülözni, hisz mit akarok én, amikor még a családomat sem tudom fenntartani?"

Az utolsó pillanatban aztán minden erejét összeszedve megírta az Origót, ami két évvel ezelőtt, 2017-ben elsöprő sikert hozott számára az Eurovíziós Dalfesztiválon. Még ma sem fogtam fel, hogy sikerült kitörnöm a szegénységből, és a küszködésből, ami az egész életemet végigkísérte.

Címkék:
otthon, pápai joci,