Visszavonul Hosszú Katinka? Elárulta, mennyi van még hátra

Origo2019. május 22. 09:59

A háromszoros olimpiai bajnok úszó egyáltalán nem érzi, hogy jövőre, Tokióban elege lesz az élsportból.

Hosszú Katinka a 2024-es, párizsi olimpiáig szeretné folytatni karrierjét. A háromszoros olimpiai bajnok úszó az Origónak adott interjúban úgy fogalmazott: egyáltalán nem érzi, hogy jövőre, Tokióban elege lesz az élsportból, így szeretne még négy évet versenyzéssel tölteni.

Imádom csinálni, lejárni edzésre, mindent. Nem azt mondom, hogy ugyanazokban a számokban fogok úszni, mint most, de ki tudja? Rio után is el akartam engedni a 400 vegyest, aztán mégsem így történt. Csak akkor hagynám abba 2024 előtt, ha gyerekem születne, viszont ez most nem aktuális

- jelentette ki Hosszú Katinka a szerdán megjelent cikkben.

A 30 éves sportoló hozzátette: szerinte a kora nem lesz akadálya annak, hogy akár öt év múlva is a csúcson legyen.

Az úszók nem feltétlenül azért nem úsznak már annyi idősen, mert elhasználódott a testük, hanem mert nincs motiváció

- mondta Hosszú Katinka, aki szerint sporttársai a monotonitást bírják a legnehezebben, ő azonban továbbra is imádja, amit csinál.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Párizs után is imádni fogom. Ha már nem is versenyszerűen, de mindig is úszni fogok, mert annyira szeretem

- fogalmazott a hétszeres világbajnok bajai sportoló.

Címkék:
hrcentrum, olimpia, úszás, hosszú katinka, visszavonulás,