Most már hivatalos: nagy változás jön a Mátyás király téren

Pénzcentrum2019. május 7. 12:33

Nemrég röppent fel a hír, hogy a RTL népszerű szappanoperájában, a Barátok köztben Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán 21 év után otthagyja a sorozatot. A színész elmondása szerint megszólalt nála a "vészcsengő". Most kiderült, mi igaz a pletykákból.

A több mint húsz éve futó napi sorozat főszereplőjének távozásának okát abban látják, hogy Szőke Zoltán nem tudott azonosulni a gátlástalan vállalkozó figurájával. A színész már tavaly kilátásba helyezte távozását, ha a készítők nem változtatnak a történeten, ugyanis az utóbbi években a spiritualitás felé fordult, és ez kizárja, hogy agresszív üzletembert játsszon.

A Fókusz hétfői adásában jártak, mi igaz a híresztelésekből. Szerencsés Gabriella a Barátok közt kreatív producere szerint a Mátyás király tér 1. egy "élő" ház: ugyanúgy történnek ott a dolgok, mint az életben:

Emberek jönnek, emberek mennek, kiköltöznek, beköltöznek, ez nálunk is így van.

Azonban a híresztelések nem csak a nézőket, hanem az alkotókat is meglepték. A producer azt mondta, jövő évi szerződésekről még nem tudnak nyilatkozni, de természetesen mindenkivel tárgyalnak, és amint többet tudnak, elsőként fogják a nézőiket tájékoztatni.

Az biztos, hogy Zolinak erre a szezonra még szerződése van és forgat is.

De a nézők így sem maradnak fordulatok nélkül: az RTL népszerű sorozatában több változásra hamarosan sor kerül.

Solti Ádámot is már csak néhány hétig láthatjuk a képernyőn.

Az énekes-színészt a 2010-es X-faktorban ismerte meg az ország, és immár 8 éve alakítja Bokros Ádám karakterét, az eltelt időben rengeteget tanult kollégáitól és nagyon megszerette a szerepét. A színész elmondta: Ádám távozása a stúdió döntése volt, amely őt először nagyon meglepte.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ádámot én nagyon szeretem személy szerint, nagyon-nagyon jó kolléga, nagyon alázatos és nagyon lelkiismeretes, felkészült színész. Viszont az írók idén úgy döntöttek, hogy Ádám karakterét egy kicsit pihentetik.

Solti Ádám májusig még forgat, ami azt jelenti, hogy a nézők még július végéi g láthatják őt. Magánélete is jelentős változás előtt áll: nyáron esküvőre készül, párjával gyermeket terveznek, és idén beköltöznek a közös családi fészkükbe. Most hogy elhagyja a Mátyás király teret, énekes szólókarrierbe kezd, amit már nagyon vár - mondta el a színész.

A sorozatban Natasát alakító Mezei Léna új kihívásokat keres, ezért ő maga kérte karakterének kiírását. Berényi Miklós azonban egy ideig még biztosan a nézőkkel marad. 

Címkék:
hrcentrum, penzcentrum,