Kiderült: ennyiért keresnek eladókat a Fornetti pékségbe

Pénzcentrum2018. december 18. 14:00

A  munkaerőhiány ma már szinte minden szektort érint, az elmúlt években egyre nagyobb gondot okoz ez a kereskedelemben is. Becslések szerint legalább tízezer eladó hiányzik a hazai boltokból. Több Fornetti üzlet is munkaerőt keres, mutatjuk, mennyit fizetnének a leendő munkavállalónak.

Óriási a munkaerőhiány, becslések szerint legalább tízezer bolti eladó hiányzik az üzletekből. Nem meglepő tehát, ha a legnagyobb pékségláncok is munkaerőhiánnyal küzdenek. Hétvégén számoltunk be arról, hogy a Lipóti pékségbe eladókat és üzletvezetőket is keresnek.

A Fornetti néhány üzletébe is keresnek eladókat. Az egyik szentendrei egységbe bruttó 190 ezer forintért kerestek eladót, középsikolai végzettség is elég.

Egy budapesti, harmadik kerületi üzletbe szintén eladót keresnek, a hirdetés szövege szerint két műszakban kell dolgozni: hétköznap 13-17-ig és minden második szombaton reggel 5 órától 17-ig, a másik műszak pedig délelőtt 11-től 19-ig tart. A bruttó bér a hirdetés szerint 230 ezer forint.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az egyik nagy közösségi oldalon találtunk olyan hirdetést, amely szerint a Déli pályaudvaron lévő üzletbe keresnek embert.

Két műszakos munkarend de ha csak délután tudsz dolgozni az se baj. 900/óra, heti fizetés

 - írták. Vagyis ha napi 8 munkaórával és heti 5 nap munkavégzéssel számolunk, akkor hetente 36 ezer forintot lehet keresni, havonta pedig 144 ezret.

Címkék:
karrier, munka, álláshirdetés, állás, pékség, fornetti,