Kiderült: ennyiért keresnek eladókat, üzletvezetőt a Lipóti pékségbe

Pénzcentrum2018. december 16. 13:02

A  munkaerőhiány ma már minden szektort érint, az elmúlt években egyre nagyobb gondot okoz ez a kereskedelemben is. Becslések szerint legalább tízezer eladó hiányzik a hazai boltokból. A Lipóti Pékség 2. kerületi üzletébe több bolti eladót, felszolgálót és üzletvezetőt is keresnek. De vajon mennyit fizetnének a leendő munkavállalóknak?

Óriási a munkaerőhiány, becslések szerint legalább tízezer bolti eladó hiányzik az üzletekből. A Lipóti Pékség a 2. kerületi üzletébe több dolgozót is keres. A Margit körúti üzletbe azonnal felvennének egy eladó-felszolgálót, akinek feladata - a hirdetés szövege szerint - a vásárlók maximális segítőkész és udvarias kiszolgálása, öt asztalos vendégtér kezelése, koordinálása, az áruk folyamatos feltöltése az üzletben, gyors és pontos munka, és a pénztárgép kezelés. Pályakezdőket is felvennének, a havi nettó fizetési keretet 150 000- 160 000 forintban jelölték meg. Van éves bónusz, mozgóbér és szakmai tréningek.

A Széll Kálmán téren található egységbe bolti eladót keresnek, itt viszont tapasztalattal rendlekező munkatársat várnak elsősorban. Itt a fizetés nettó 160 ezer forint. Emellett van cafeteria és céges üdülés is.

Szintén ebbe az üzletbe felvesznek üzletvezető-eladót is, akinek a fenti munkakörhöz képest még a rendelések kalkulációja, leadása, a beszállítókkal való kapolcsolattartás és a dolgozók koordinálása is a feladata lesz. A nagyobb felelősség valamivel nagyobb fizetéssel is jár, itt a nettó fizetési keret 190 ezer forint. Emellett van éves bónusz, céges üdülés és szakmai tréningeket is biztosít a cég.

Címkék:
karrier, fizetés, munka, pék, állás, pékség,