Versenyen keres új programozókat az OTP

Pénzcentrum2018. október 16. 20:30

Programozási versenyt hirdet az OTP: a pénzintézet tájékoztatása szerint a versenyen 2-4 fős csapatok vehetnek részt. Az OTP BankIT Competition-ön változatos logikai-matematikai és programozási feladatokat kell megoldani, a versenyző által választott programozási nyelven.

Programozási versenyt indít az OTP Bank 2-4 fős csapatok számára, játékos, de kihívást jelentő szakmai feladatokkal. A verseny nyelvfüggetlen, így a csapatok az általuk leginkább használt programnyelven oldhatják meg a változatos logikai-matematikai és programozási feladványokat.

A bank a Pénzcentrumot arról tájékoztatta, hogy a selejtező online zajlik, így minden csapat kényelmesen, saját eszközökön, akár otthonról megoldhatja a feladatokat. A döntő viszont élőben zajlik majd, a legeredményesebb 24 csapat részvételével.

A döntő legjobbjait pénzdíjak (500 ezer - 200 ezer - 125 ezer forint) várják. A legtehetségesebbek pedig arra is esélyt kaphatnak, hogy a későbbiekben banknál kezdjék el vagy folytassák programozói karrierjüket.

Címkék:
otp, verseny, programozás,