Színt vallott a magyar színészlegenda: ennyiért plasztikáztatta az arcát

Pénzcentrum2018. szeptember 29. 16:00

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, Bánsági Ildikó képtelen elfogadni az idő múlást, és hollywoodi sorstársait figyelve belátta, hogy azok egy-két szépészeti beavatkozással mennyivel jobban tudják megélni saját korukat. Éppen ezért ő is egy arcbeavatkozás mellett döntött, ami bizony nem volt olcsó mulatság.

Bánsági Ildikó, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő képtelen elfogadni az idő múlását, mint mondja kimondottan rosszban van a korával.

Tehetetlennek érzem magam az idő vasfogával szemben, és ennél nincs is rosszabb

- mondta el a színésznő a Hotnak, aki amennyire csak lehetséges legalább a külsején igyekszik késleltetni az idő nyomait. 

Amire rá van írva, hogy ránctalanító, azt meg is veszem, így sorban állnak a polcomon a csodaszerek. A szemhéjam petyhüdtsége viszont már nagyon zavart, amin semmilyen kencefice nem segít

- panaszkodott Bánsági Ildikó, aki a számhéja körüli ráncokat végleg megelégelve elszánta magát egy beavatkozásra. Bár a művésznő elmondása szerint a szemhéjplasztika még biztosan várat magára, egy új eljárást mégis elvégeztetett az arcán.

Félreértés ne essék, nem akarok húszévesnek kinézni, de miközben figyelem a hollywoodi sorstársaimat, elgondolkozom, hogy egy-két szépészeti beavatkozással mennyivel jobban tudják megélni a saját korukat, és ez tetszik

- magyarázta a színésznő.

A szépségnek ára van

Bánsági Ildikó bár kés alá nem feküdt, az eljárás, amire befizetett bizony nem olcsó mulatság. Kutatásaink alapján egy ilyen újfajta, vágás nélküli eljárás

alsó + felső szemhéjak kezelése esetén 150 000 forint, 2 felső szemhéj vagy alsó szemhéj kezelése esetén pedig 100 000 - 1000 ezer forint.

Emellett kisebb ráncokat (cigaretta ráncok, szarkalábak) 50 000 - 100 000 forintért is egyenesítenek a fővárosban, de vidéken például találtunk olyan hirdetést, ami kezelendő területtől függően 10 000 - 70 000 forintig maximalizálta a beavatkozások árát.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Van, amikor nem kell fizetni a műtétekért

Amennyiben egészségügyi okokból van szüksége valakinek a beavatkozásra, van rá mód, hogy a betegeknek egy fillérjükbe se kerüljön az operáció.

Vagyis ha valamilyen fejlődési rendellenesség, baleseti sérülések, illetve orvosi beavatkozás okozta torzulások (pl. daganatok eltávolítása) korrekciójáról van szó, akkor a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) finanszírozza a költségeket.

A NEAK egészen pontosan így fogalmazott megkeresésünkre:

A jogszabályi rendelkezés értelmében azok a beavatkozások számolhatók el közfinanszírozás keretében, amelyeket finanszírozási szerződéssel rendelkező egészségügyi szolgáltatónál vesznek igénybe, illetve amelyeknek az elvégzése orvosilag indokolt és szükséges. Az orvosi indikáció megállapítása - az elvégzett vizsgálatok és a kórelőzmény ismeretében, az adott betegség kezelésére vonatkozó szakmai irányelvek alapján - a kezelő szakorvos feladata és felelőssége.

Többek között például az alábbi műtétekre lehet támogatást kérni:

  • Külsőfül alaki korrekciója
  • Orrkorrekció
  • Szigetlebeny-plasztika kézen
  • Mellbimbó plasztika
  • Emlő bőrének plasztikája
  • Hegkimetszés
  • Bőr hegének vagy zsugorodásának megszüntetése
  • Bőrforgatásos bőrpótlás
  • Ajak- és külső szájplasztika
  • Ajakkorrekció ajakplasztika után
  • Bőrfelesleg eltávolítása
  • Hajátültetés
(Borítókép: MTVA fotó, Zih Zsolt)

Címkék:
hrcentrum, karrier, pénzcentrum.hu, színész, színésznő, öregedés,