Ennyit kaszálhatsz egy pesti Costa Coffeeban: még tapasztalat sem kell

Pénzcentrum2018. április 4. 12:00

Baristát, pultost keres a Costa Coffee a teréz körúti kávézójába. A havi nettó fizetés 160 ezer forint, ami cafeteriával is kiegészül. A pozíció nem igényel tapasztalatot, angolul azonban társalgási szinten tudni kell.

A brit Costa Coffee kávézólánc baristát, pultost keres a Teréz körút 55-57-ben található üzletébe, mely a Nyugati pályaudvar tőszomszédságában helyezkedik el, szúrtuk ki az egyik legnagyobb hazai állásközvetítő porálon.

 

A teljes munkaidős állásért bérként nettó 160 ezer forint fizetést, plusz cafeteriát adnak, ezen túl pedig a cég biztosítja a leendő munkavállaló képzését, mivel a pozíció tapasztalatot nem igényel.

Az álláshirdetés szerint a cég szállást is biztosít Budapest belvárosában,

ami nagy könnyebbséget jelent a jövőbeni munkavállaló számára, hisz a fővárosi bérleti díjak meglehetősen elszálltak az elmúlt években.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat adatai szerint egy pultos átlagos havi keresete bruttó 145 228 forint volt 2016 májusában, ám 2017-ben a KSH adatai szerint átlagosan 17,7 százalékos béremelkedés volt megfigyelhető a szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás területén, a fizikai munkát végzők körében. 

Ebből kiindulva 2017-ben 170 ezer forint körül alakulhatott a pultosok átlagos bruttó keresete, ami 113 ezer forintos nettó fizetésnek felel meg. Ennél az összegnél körülbelül 42 százalékkal több a Costa ajánlata.

Címkék:
hrcentrum, pénz, karrier, kávézó, pultos, costa coffee,