Jobb lesz vigyázni: karácsony előtt szabadul az ország elsőszámú tolvaja

Blikk2017. december 6. 10:30

Szenteste előtt néhány nappal szabadulhat az ország legismertebb besurranó tolvaja, a Repülős Giziként emlegetett idős asszony - írja a Blikk.


December 21-én szabadul a börtönből Repülős Gizi, a betörők fejedelme, akit legutóbb azért ültették le, mert nem fizette ki a pénzbüntetést, amit az általa elkövetett szabálysértések miatt szabtak ki rá. Az ország talán legismertebb tolvajának egyébként több mint 200 bűncselekmény írható a számlájára és életéből 17 évet rabként töltött a lap szerint.

Gizi legutóbb Tatabányán vetette be régi trükkjét,

amelynek lényege, hogy egy hihetőnek tűnő mesével megpróbál bejutni idegenek otthonába, majd amikor a tulajdonos nem figyel, pillanatok alatt begyűjti az ott fellelhető értékeket.

A tatabányai házra vigyázó kutya azonban résen volt és elzavarta őt: megharapni nem tudta, de a gurulós bevásárlótáskáját megrángatta.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Repülős Gizi kleptomán hajlamairól egyébként azt vallja, hogy egy gyerekkori baleset következtében bekövetkezett agyhártyagyulladás okozta.

Címkék:
karrier, pénzcentrum.hu, tolvaj, bűnöző, telek, családi ház, betörés, fosztogatás, betörő,