Lebukott az RTL Klub sztárja: bárpultnál gályázik Siófokon

Pénzcentrum2017. július 26. 16:50

Életében először végez hagyományos munkát Pumped Gabo. Azt is elmondta, mennyit kell melózni.

Pumped Gabo 2015-ben tűnt fel a Balaton Soundon kimunkált felsőtestével és ikonikus táncmozdulataival, azóta pedig médiacelebbé avanzsálódott.

KATTINTS! Múltjukról vallottak a magyar sztármenedzserek: van bőven meglepetés

A 24.hu szúrta ki, hogy a sztár a Blikknek nyilatkozott siófoki munkájáról:

Rendes, 6-8 órás műszakokban vagyunk. A betanulás könnyen ment, megtanultam a különböző koktélokat és limonádékat bekeverni. A vendégeknek tudni kell ajánlani az ételeket is, de ez nem volt gond, hiszen jól megy a szövegelés.

Nemrég írtunk cikket a balatoni munkaerőpiacról. Abból kiderült, hogy 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

  • ma már a Balatonnál is meg lehet keresni az Ausztriában elérhető 1 500 eurós bért (tehát közel 470 ezer forintot), mindemellett ez inkább egy menő étteremben lehetséges és nem egy part menti büfében, ahol 
  • van, akinek csak 200 ezer forint landol hónap végén a zsebében.

Gabó a fizetéséről nem árult el részleteket, de álljon itt egy örökzöld videó róla:

Címkék:
karrier, munka, siófok, nyári munka, bár,