Ilyen luxusban él Abu-Dzabiban Dzsudzsák Balázs + fotók

Pénzcentrum2017. április 6. 16:35

Az Egyesült Arab Emirátusok fővárosára és az Arab-öböl vízére gyönyörű kilátást nyújtó Four Seasons Hotel Abu Dhabi Al Maryah Island 5 csillagos szuper luxus szállodájában él 2016 nyara óta Dzsudzsák Balázs, az al-Vahda válogatott labdarúgója.

Káprázatos luxusapartmanban él Abu-Dzabiban Dzsudzsák Balázs.

Több apartmant is megnéztem Abu Dzabiban, amikor kiérkeztem ide, de a Four Seasons tetszett a legjobban. Külön öröm számomra, hogy fantasztikusak itt a szolgáltatások, s van egy kis teraszom is, vagyis nincs lezárva minden, mint más felhőkarcolók esetében, s így friss levegő áramlik a lakásba

- mondta az alomutazo.hu-nak Dzsudzsák, akit klubja márciusban a hónap játékosának választott. Dzsudzsák egészen pontosan a Four Seasons Hotel szuper luxus szállodát is magában foglaló 34 emeletes üvegtoronyban lakik. A szálloda egy éve nyílt meg, 13 emeleten működik, az épület többi része rezidencia.

A cikkből kiderül, a focista bérelt kocsijával jár, nem ő szokott bajlódni a parkolással az ingyenes parkolóban, ezt sofőr intézi. Kiderül az is, hogy a focista gyakran tölti szabadidejét a panorámás medencében. Pontosan ebben:

Ilyen a kilátás az egyik étterem teraszáról:


Így fest egy hotelszoba:


Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Lenyűgözőek a hálószobák is:

{{EMBED:https://www.instagram.com/p/BHB3nnAgErw/?taken-by=fsabudhabi&hl=hu}}

A Booking.com a szállodával kapcsolatban megjegyzi, ez a legjobb ár-érték arányú szállás Abu-Dzabiban, mert a vendégek itt többet kapnak a pénzükért, mint a város más szállásain. Hogy ez pontosan mit jelent? A felsorolásnál megemlítik az ingyenes parkolást, a wellnessközpontot, a fitness termet. Hat étterem van, közel a reptér, a legközelebbi bevásárlóközpont pedig mindössze 800 méterre fekszik.

Egy éjszaka a hotelban egyébként közel 56 ezer forintba kerül,de a Deluxe szobákért éjszakánként 70 ezer forintot kell fizetni.

Címlapkép forrás: MTI / Koszticsák Szilárd

Címkék:
karrier, foci, penzcentrum, dzsudzsák,