Megdöbbentő, mennyit kerestek az elmúlt 18 évben a Heti Hetes sztárjai

Pénzcentrum2017. február 22. 16:13

Tegnap este robbant a hír, miszerint végleg megszűnik a Heti Hetes. A 18 éve futó műsorban korábban milliós gázsikról pletykáltak, de a válság nem kímélte Hajós András, Hernádi Judit és Gálvölgyi János fizetését sem.


1999-ben indult útjára az RTL Klubon a közéleti szórakoztató műsor, a Heti Hetes. Eleinte heti 2, majd hetente 1 adással jelentkezett a műsor. A nagyobb érvágás azonban 2012-ben jött, amikor a műsort áthelyezték a RTL II-re. Idén év elején pedig azt jelentették be, hogy a szokásos 40 helyett csak 16 adása lesz a Heti Hetesnek.

Tegnap este azonban Para-Kovács Imre a műsor egyik állandó résztvevője a közösségi oldalán azt írta: végleg megszűnik a műsor.

Loading...

Ennek kapcsán lettünk kíváncsiak arra, vajon mennyit kereshettek a műsor szereplői az elmúlt 18 évben.

Mindenki ugyanannyit kap

Bár kevés információ áll rendelkezésre, amelyeknek a megbízhatósága is kérdéses, de mutatjuk, mit találtunk. Korábbi sajtóhírek szerint a Heti Hetes műsorában nem voltak kiemelt fizetések, mindenkinek ugyanannyi jutott. Az első 11 évről nem találtunk adatokat, de a 2010-es információk szerint egyetlen műsorért 600-800 ezer forintot vittek haza a szereplők.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ezzel szemben 2013-ban Hajós András azt nyilatkozta, hogy adásonként már csak bruttó 100 ezer forintot kap. A válság miatt ugyanis nagy megszorítások voltak a műsor költségvetésében.

A Heti Hetesben a hét évvel ezelőtti gázsim harmadát kapom

- mondta korábban Hajós András.

Aki ezek szerint régebben adásonként 300 ezer forintért szerepelt a műsorban. A dalszerző és humorista pedig azért vallott a piszkos anyagiakról, mert bosszantotta, hogy sokan azt pletykálták, hogy milliós összegeket visznek haza.

Címkék:
karrier, fizetés, celeb, sztár, keresetek, sztárgázsi, bajor imre,