Hiába a vádemelés, Dél-Amerikában sütteti a hasát Lagzi Lajcsi

Blikk2017. január 13. 19:05

Hazatér Dél-Amerikából és szembe néz az igazságszolgáltatással Galambos Lajos - íjra a Blikk.

Lagzi Lajcsi a sajtóból értesült arról, hogy vádat emeltek ellene. Jelenleg Dél-Amerikában van a legendás zenész, azonban jövő héten már visszatérhet Magyarországra, így át tudja venni a vádemelést. A külföldi tartózkodásáról egyébként előzetesen tájékoztatta az ügyészséget a zenész.

Kattints! Itt a vádemelés: ezért nem bukott le évekig Lagzi Lajcsi?

Lajcsi korábbi nyilatkozatai alapján egyébként valószínűleg nem fog megfutamodni a vádemelés elől annak ellenére, hogy akár 12 év börtön is várhat rá. 

Nem hagyom, hogy bemocskolják a nevem, pláne nem a családomét! Felveszem a kesztyűt az igazságszolgáltatással, és a végsőkig kitartok, hogy bebizonyítsam az ártatlanságom

- mondta Galambos Lajos, akit most már tettestársként emlegetnek a vádiratban, pedig korábban felbujtóként kezelték.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címlapkép: MTI / Lakatos Péter

Címkék:
karrier, lagzi lajcsi, galambos lajos,