5 fusi meló, amivel a fix állásod mellett is degeszre keresheted magad

Pénzcentrum2016. november 4. 16:01

Vészesen közeledik a karácsony, ilyenkor pedig mindenkinek jól jön egy kis extra pénz. A plusz kiadásokra érdemes már most felkészülni, a Pénzcentrum ezért most 5 újabb ötletet mutat, amivel szinte bárki könnyedén kiegészítheti a jelenlegi fizetését.

Statiszta

Szinte bárkiből könnyen lehet statiszta egy filmben vagy akár egy reklámban is. Ha szerencsénk van és pont a mi alkatunknak megfelelő személyt keresnek, akkor akár kiemelt statiszta szerepet is kaphatunk- ezért pedig akár plusz pár tízezer forint is ütheti a markunkat. Az alap statiszta munkával egy nap alatt általában 6-7 ezer forintot lehet keresni. Ha pedig szeretnék így pénzt keresni, akkor regisztráljunk be akár több közvetítő céghez is (néhol elkérnek pár ezer forintot a regisztrációért) és már várhatjuk is a hívásokat, hogy mikor mehetünk forgatni.

Megunt ruhák

Mindenki szekrényében akad néhány ruha, amit valamilyen okból már nem hord. Ezektől a felesleges daraboktól érdemes megszabadulni, de csak okosan! A jó állapotú ruhák a neten könnyen eladhatóak, nem nehéz összehozni belőlük több tízezres, vagy akár a bő százezres bevételt sem. Azonban akárcsak az ingatlanhirdetéseknél, itt is elengedhetetlen egy jó fotó. A legjobb, ha felkérünk valakit, hogy álljon nekünk modellt a ruhákban és figyeljünk arra is, hogy kellően részletes leírást adjunk a ruhákról a hirdetésben.

Főzés

Hazánkban is egyre jobban terjed a sharing economy - vagyis a megosztáson alapuló gazdaság. Azt azonban kevesen tudják, hogy ennek segítségével ma már akár az otthon megfőzött ebédet is eladhatjuk. 2015 őszén indult el a magyar közösségi vendéglátó rendszer, a Yummber. Ha szeretnénk eladni a megfőzött ételeinket, akkor regisztráljunk az oldalon és már kezdhetjük is kereskedést. Egy átlagos ebédért általában 900 - 1 300 forint között kérnek el a vendéglátók, de ebből persze lejön még a közvetítői díj is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Zenetanár

Tudsz gitározni? Vagy épp ügyesen zongorázol? Akkor ne pocsékold el a tudásodat, tanítsd meg másoknak, amit tudsz. Persze ne ingyen, hanem némi juttatásér cserébe. Egy óráért akár 1-3 ezer forintot is elkérhetsz, ráadásul könnyen tarthatsz órákat délutánonként vagy a hétvégén is.

Értékesítő

Hazánkba több kozmetikai cég is kínál olyan álláslehetőséget, amit könnyen elvégezhetünk a jelenlegi állásunk mellett is. Ha tanácsadónak állunk, akkor nagy kedvezményekkel, akár beszerzési áron vásárolhatunk a cégtől termékeket, amit mi természetesen teljes áron adunk tovább ismerőseinknek, barátaiknak. Így az, hogy mennyi pénzt keresünk, az kizárólag attól függ, hogy mennyi terméket sikerül eladnunk.

Loading...

Címkék:
karrier, fizetés, állás, keresetek,