Havi 674 000 forint fix: nem álom, neked is lehetséges

Pénzcentrum2016. szeptember 6. 18:00

Interjút készített Grósz Jenővel, a Lidl magyarországi igazgatóságának elnökével a 24.hu. Az interjúban a cég vezetője teljes nyíltsággal beszél az áruháznál elérhető bérekről. Mutatjuk, hogy lehet meg neked is az álombér.


Bejárták a magyar sajtót a Lidl álombéreiről szóló cikkek. A 24.hu-n olvasható interjúban a társaság magyarországi vezére elmondta, hogy jelenleg 44-en keresnek bruttó 674 ezer forintot a Lidl áruházakban Magyarországon.

A Lidl boltjaiban három beosztásban lehet dolgozni:

  • boltvezető,
  • boltvezető-helyettes és
  • bolti dolgozó.

A társaságnak teljesen átlátható bérezési struktúrája van. Minden pozícióra három bér van megállapítva, és ezt már belépésnél megmondják a munkavállalóknak. Van egy belépési bérük illetve egy és két év után is van egy-egy fizetésemelés.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

  • Boltvezetők 523 és 674 ezer forint között,
  • helyetteseik 293 és 377 ezer forint között, míg a mezei
  • bolti dolgozók 199 és 246 ezer forint között keresnek.

A 44 álomgázsisból 17-en kezdték a karrierjüket a Lidl-nél bolti dolgozóként, ők átlagosan 2,8 év alatt jutottak el a luxusfizetésig.

 

Címkék:
karrier,