Most segíthetsz: iskolakezdési támogatásra gyűjtenek

Pénzcentrum2016. augusztus 17. 09:40

Ötödik alkalommal szervez gyűjtést olyan rászoruló családok részére az Ökumenikus Segélyszervezet, ahol problémát jelent az iskolakezdési költségek kifizetése. A rászoruló családokat már kiválasztották, most a lakosság segítségét kérik. Cél, hogy összejöjjön 10 millió forint - írja a hirado.hu

Ezer gyermek megsegítését tűzte ki célul az Ökumenikus Segélyszervezet. Ezúttal olyan családok részére gyűjtenek pénzt, ahol gondot jelent a jellemzően 70-80 ezer forintos iskolakezdési költségek fedezetének előteremteése.

KATTINTS: Ez fájni fog a gyermekeseknek: ennél nagyobb csapás nem érheti a családi kasszát

A gyűjtést ötödik alkalommal szervezik meg, és a következő módon lehet segíteni:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

  • a 1353-as telefonszám felhívásával 250 forintot adhatsz,
  • segelyszervezet.hu weboldalon pedig tetszőleges összeget adhatsz, amit bankkártyával fizethetsz ki.

Egy családnak 10 ezer forint segélyt adnak, melyet az iskolakezdésig el is juttatnak hozzájuk.

Címkék:
vásárlás, karrier, jótékonyság, iskolakezdési támogatás, alapítvány, segítség,