Te jó ég! Tényleg ennyit keresett tavaly Molnár Ferenc Caramel?

Pénzcentrum2016. február 19. 16:51

A Pénzcentrum "turkáljunk a sztárok pénztárcájában" rovata jelenti: Molnár Ferenc Caramelnek csak tavaly közel 300 fellépése volt, ez pedig alaphangon is 90 milliós bevételt jelenthet, de elérheti akár a több száz milliót is.

Egy év alatt közel 300 koncertem volt, a többi munkám mellett, ezt pedig a családom sínylette meg

- nyilatkozta a hot! magazinnak Molnár Ferenc Caramel.

Habár az énekes eléggé kipurcant a hajszában, a "roadshow" azért szépen hozott a konyhára. Egy korábbi körkép szerint ugyanis Caramel - és természetesen a stábja - 300 ezer és 1 millió forint közötti gázsit kap fellépésenként. Ez pedig azt jelenti, hogy

az énekes valahol 90-300 millió forint közötti összeget hozhatott tavaly a konyhára.

Na, azért nem kell feltétlenül irigykedni Caramelre, a 300 fellépés ugyanis gyakorlatilag azt jelenteti, hogy a hét 6 napján úton volt. Az sem véletlen egyébként, hogy állítása szerint szociális kapcsolatai is megsínylették a hajszát, és felesége szerint félő volt, hogy a stressz komoly egészségügyi következményekkel is járhat.

Teljesen kimerültem, a végén már szinte leájultam a színpadról

- fogalmazott a bulvárlapnak Caramel.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Loading...

Az összehasonlítás kedvéért azt azért érdemes hozzátenni, hogy a KSH legfrissebb statisztikáival kalkulálva egy átlag magyar munkavállaló, a havi 162 ezer forintos (a családi kedvezmény nélkül számított nettó átlagkereset jelenleg 162 300 forint Magyarországon) nettóval még a 90 milliós bevétel eléréséhez is bő 40 évig dolgozhat heti. Igaz, "csak" heti 40 órában.

Loading...

Címkék:
karrier, ennyit keres, fizetés, celeb, sztár, gázsi, fellépés, koncert,