Elárulta Dzsudzsák, mire költi hatalmas fizetését

Pénzcentrum2015. december 20. 13:00

Dzsudzsák Balázs jelenleg a legértékesebb magyar labdarúgó. A sztársportoló fényűző élete mellett a futball utáni időkre is gondol. Tudatosan teremti meg az egzisztenciális hátteret a jövőre nézve - mondta el a Figyelőnek adott interjújában.

Dzsudzsák Balázs jelenleg a török Bursaspor játékosa. Értéke mintegy hétmillió euró, azaz 2 209 130 000 forint, így ő legdrágább magyar sportoló. Évente több mint másfél millió eurós (473 millió forintos) fizetése a legtöbb ember számára szinte felfoghatatlanul magas összeg. A futball világában azonban ennél jóval magasabb jövedelmű játékosokat is találunk, leginkább a topligák élcsapataiban.

A sztárfutballista a lapnak beszélt arról is, hogy magas fizetéséből igyekszik megteremteni az egzisztenciális hátteret a futball utáni évekre. Az ügynöksége menedzsmentjének tanácsait követve fekteti be a pénz egy részét, hogy sportolóként elért sikereit a későbbiekben más téren vihesse tovább. Igyekszik elkerülni a pénzügyi csődöt a pályafutása utáni években, hogy hosszútávon megtarthassa ezt az életvitelt. Emellett viszont kényelmesen belefér az életébe egy kis luxus.

Loading...

A balszélső nem rajong a hosszú repülőutakért, de szívesen utazik egzotikus helyekre. Járt már Miamiban, Los Angelesben és Dubaiban is. Siófoki nyaralóját a modern minimalista stílus szerint alakította ki, itt tölti az idejét, ha nyugalomra vágyik. A sportosan elegáns stílust szereti, de nem feltétlenül követi a változó divatot. Szívesen költ viszont egyedi órákra, a Rolex, a Richard Mille és az Audemars Piquet a kedvenc márkája. A gyors, erős és megbízható kocsikért rajong, egy Porsche és egy Bentley tulajdonosa.

Címkék:
vásárlás, karrier, fizetés, foci, dzsudzsák,