Így duplázhatod meg az év végi szabadságod

Pénzcentrum2015. november 2. 11:00

Aki nem vette ki  nyáron az összes szabadságát, annak mutatjuk, hogy érdemes kivennie a megmaradt szabadnapokat.  Ugyanis ha ügyesen osztjuk be,  akár egészen hosszú karácsonyi szünetet is összehozhatunk.


A hét hosszú hétvégéből már csak egy négy napos maradt, ami december 24-től december 27-ig fog tartani. Mivel december 24-e csütörtökre esik, ezt pihenőnapnak minősítették, ezért cserébe viszont december 12-én szombaton kell majd dolgoznunk. A Pénzcentrum megnézte, hogy érdemes kivenni a szabadnapokat, hogy a lehető legjobban járjunk.

Loading...

Akinek három szabadnapja maradt, annak tanácsos a decemberi hosszú hétvége előtt kivennie. Így már december 19-től (szombat) pihenhet egészen december 27-ig, a hosszú hétvége végéig, kilenc naposra bővítve a szünetet.

Ha négy napunk is van még a szabadságból, akkor a legjobban úgy járunk, ha karácsony után vesszük ki, ugyanis így 11 napot pihenhetünk egyhuzamban, december 24-től egészen január 3-ig.

Ha viszont egy egész hetünk van még, akkor december 19-től egészen 2016. január 3-ig élvezhetjük a semmittevést, megduplázva a szabadságunkat. Ráadásul így akár az egész téli szünetet együtt töltheti a család, ugyanis az iskolásoknak hivatalosan december 23-tól december 31-ig tart a téli szünet, de a szünet utáni első tanítási nap csak 2016. január 4-e lesz.

Loading...
Címkék:
karrier, szabadság, szabadságszámítás, szünet,