Ellenőrök százait veszi fel a BKK

Világgazdaság2015. szeptember 17. 08:32

Jegyellenőrzési és eseti jelleggel értékcikk-értékesítési, valamint személy- és vagyonvédelmi, illetve értékcikkszállítási biztosításra vonatkozó közbeszerzési pályázatot írt aki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt.

A most megjelent Közbeszerzési Értősítőben szereplők szerint a nyertes ajánlattevőnek a BKK Zrt. és a vele szerződésben álló operátorok által üzemeltetett járatokon és azok megállóhelyein, állomásain 12, 16 és 24 órás műszakokban, folyamatos munkarendben kell a fenti szolgáltatásokat nyújtani. A nyertes ajánlattevőnek napi szinten minimum 220, de akár 300 fővel kell vállalnia a teljesítést - írja a Világgazdaság.

Az ellátandó feladatok között jegy- és bérletellenőrzés, a jogosulatlan utazók kiszűrése, utastájékoztatás, jegyértékesítés szerepel. Ezek mellett személy- és vagyonvédelmi jellegű feladatokat is el kell látni, ami például az utazó pénztárosok kísérését is tartalmazza.

A munkát csak jegyellenőri feladatokra a nyertes ajánlattevő által kiképzett és szakvizsgáztatott személyekkel lehet vállalni.

Címkék:
karrier, bkk, ellenőr,