Költözést jelentett be a Posta! Ezt érdemes felírni

Pénzcentrum2015. augusztus 25. 16:03

Fontos változást kell megjegyeznünk: szeptembertől új helyre költözik az éjjel-nappal nyitva tartó posta.

Egy hét múlva már nem Zuglóban kell keresnünk az éjjel-nappal nyitva tartó postát.

Szeptember 1-től ugyanis a Budapest 72 posta (1087 Budapest VIII. Baross tér 11/c.) üzemel éjjel-nappali nyitva tartással, a hét minden napján.

Az új non-stop postát tehát a Keleti pályaudvarnál kell majd keresni (fotónkon piros nyíllal jelöltük), szeptember elsején reggel 7-től állnak át az új üzemelésre.

Az eddig éjjel-nappal üzemelő Budapest 145 posta (1145, Amerikai út 25.) nyitva tartása szeptembertől változik, hétfőtől péntekig reggel 8 órától este 7 óráig várja az ügyfeleket, szombaton és vasárnap zárva tart.


Gyorsul a kiszolgálás

A postán folyamatosan emelkedik a 7 percen belül kiszolgált ügyfelek aránya, amely július végén meghaladta 80 százalékot, ez csaknem 3 százalékos javulás az előző évhez képest - közölte a Magyar Posta Zrt. néhány napja.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A társaság tájékoztatása szerint egy év alatt a 2700 szolgáltató helyből álló hálózatukban átlagosan több mint 170 millió ügyfélkapcsolatot létesítettek.

Az idén az első fél évben az átlagos várakozási idő 4 percre rövidült, ami csaknem 20 másodperces javulás a 2014-es adatokhoz képest. A csomagot, a levelet átlagosan alig több mint 4 perc alatt adták fel az ügyfelek, a csekkbefizetés elintézése átlagosan három és fél percre rövidült - tájékoztatott a Magyar Posta.

Címkék:
karrier, posta,