Az egyik leggazdagabb magyar luxusélete: új fotók Gattyánról

Pénzcentrum2015. augusztus 23. 07:02

Nem tud leállni Gattyán György! Az egyik leggazdagabb magyar újabb fotókkal örvendeztette meg "rajongóit" Instagramján.

Az elmúlt hetekben újabb fotókat közölt magáról Gattyán György.


A Napi.hu 100 Leggazdagabb 2015-ös listájának 6. helyén szereplő Gattyán vagyonát 90 milliárd forintra becsülik. A 45 éves üzletember karrierjét autókereskedőként kezdte a kilencvenes években, informatikai vállalkozását az ezredforduló táján indította. A milliárdos leginkább Amerikában él.


Gattyán leginkább a Live Jasmin nevű erotikus oldal alapítójaként és a Docler Holding vezetőjeként ismert, de az Andrássy úton található Il Bacio di Stile luxusáruház is a nevéhez kötődik. A luxusáruház néhány hete húzta le a rolót, jelentős árleszállítás keretében.


A magyar szupergazdagok csak ritkán engednek betekintést magánéletükbe, Gattyán azonban elmúlt hónapokban rendszeresen publikált "privát" fotókat saját Instagram-oldalán.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
karrier, luxus, gattyán, docler holding,