Hónapok óta munkanélküli az RTL sztárja

Pénzcentrum2015. június 4. 17:31

Baukó Évának hamarosan pénzügyi gondjai lehetnek, ugyanis hosszú ideje nincsen munkája. Ezzel Éva nem igazolja a statisztikákat, hiszen hazánkban a friss adatok szerint csökkent a munkanélküliség.

A valóságshow-ból ismert Baukó Évának lassan pénzügyi gondjai lehetnek, ugyanis hónapok óta egyetlen TV csatorna sem tart igényt munkájára - írja a Bors.

Nem túl rózsás a hangulatom mostanában, mert sajnos nincs most melóm. Csomó új műsor indul ősszel az RTL Klubon, most nem azért, de egy szerkesztői munka jól jött volna. A párkereső műsorban például simán el tudtam volna képzelni magamat. De hát a média az sajnos olyan biznisz, hogy egyszer fent, egyszer lent

- mondta el Baukó Éva a lapnak.

A sokakat megosztó személyiség dolgozott már a TV2-nél az Édes élet egyik kulcsszereplőjeként, majd később szerkesztőként is kipróbálta magát. Ezután visszament az RTL-hez a Celeb vagyok ments ki innen! című műsorba és műsorvezetőként is megjelent a Való Világ 7 késő esti műsorában a BeleValóban.

Nyomasztó érzés ebben a bizonytalanságban élni. Az a szerencsém, hogy van némi félretett pénzem, vagyis a tartalékomat élem fel éppen. Sosem éltem nagy lábon, de minden pénz elfogy egyszer. Viszont azt egyáltalán nem akarom megvárni

- tette hozzá Baukó Éva.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Egyre többen dolgoznak

Bár Baukó Évának jelenleg nincsen munkája, ezzel nem igazolja a statisztikákat, ugyanis a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint hazánkban csökkent a munkanélküliség. Az idén február-áprilisi adatok alapján a munkanélküliek száma 338 ezer fő, azaz 19 ezer fővel csökkent a munkanélküliek száma. A foglalkoztatottak száma pedig 4 millió 141 ezer fő, ez 73 ezerrel több, mint egy évvel korábban.

Loading...

Címkék:
karrier, való világ, munkanélküliség,