Ördög Nóra évi 40 milliót keres: miből jön össze ennyi pénz?

Pénzcentrum2015. május 23. 16:00

Sikeres üzletasszony és tévés személyiség Ördög Nóra. Vállalkozásaiból, reklámbevételéből és a képernyős szerepeiből akár 40 millió forintos jövedelme is lehet egy évben.

Akár 40 millió forintot is kereshet Ördög Nóra a Blikk számításai szerint. Bár ez csak becslés, hiszen a műsorvezetőnő nem erősítette meg, de nem is cáfolta ezeket az adatokat. Tévés fizetése körülbelül 2,2-2,5 millió forint havonta. Reklámszerepei is vannak, az ő nevével és arcával népszerűsítik az egyik élelmiszerlánc termékeit, emellett autót, matracot, vagy illatszert is. Az iparági becslés szerint ez akár 5-10 millió forintot is jelenthet évente. Azaz nagyjából összesen közel 30-35 millió forint is lehet a jövedelme és reklámbevétele együtt.

Ezek mellett pedig több céget is vezet sikeresen. Az Opten.hu cégadatbázis szerint Ördög Nóra az öccsével közösen működteti a Kisördög Művészeti Szolgáltató és Tanácsadó Betéti Társaságot, aminek nettó árbevétele közel 30 millió forint volt tavaly, ez a további költséglevonások után 7,8 millió forintot hozhatott nekik fejenként. A műsorvezetőnő egy másik vállalkozásban pedig barátnőjével dolgozik együtt, az Angyalműhelynek 37 millió forint volt a nettó árbevétele, aminek legnagyobb részét visszaforgatták, így körülbelül 650 ezer jutott nekik fejenként.


A magyarok átlagkeresete

Ezekhez a kereseti adatokhoz hasonlítva elég alacsony a magyarok átlagfizetése. A jelenlegi adatok szerint nettó 155 ezer forint az átlagkereset, ami azt jelenti, hogy 1 millió 860 ezer forintot kereshet egy munkavállaló egy év alatt egy ekkora összegű fizetéssel.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Loading...

De például a legrosszabbul fizető szakmák esetében ennél is rosszabb a helyzet. A vendéglátásban dolgozók átlagfizetése nettó 102 ezer forint, azaz egy évben 1 millió 224 ezer forintot visznek haza. Az erdőgazdálkodás területén 94 ezer a nettó átlagkereset, ami 1 millió 128 ezer forint éves jövedelmet jelent. A szociális ellátásban tapasztalt 71 ezer forintos átlagfizetések pedig csupán 852 ezer forintot hoznak egy évben.

Címkék:
vállalkozás, karrier, fizetés, keresetek, celebek,