3 millió forintot felejtett az autója tetején

Pénzcentrum2015. február 27. 16:35

Egy felsőzsolcai férfi 3 millió forintot felejtett az autója tetején egy táskában Miskolcon. A helyi rendőrkapitányságra beérkezett bejelentés szerint a jelentős mennyiségű készpénz mellett a tulajdonos iratait is megtalálták.

A Miskolci Rendőrkapitányságra 2015. február 18-án érkezett bejelentés egy 58 éves helyi férfitól, hogy Miskolcon a Népkert környékén egy autóstáskát talált, amelyben nagyobb mennyiségű készpénz és személyes iratok vannak - írja a boon.hu.

A becsületes magtaláló a táskát a Miskolci Rendőrkapitányságra vitte, ahol az abban lévő értékeket a rendőrök összesítették, majd értesítették a jogos tulajdonost. A 31 éves felsőzsolcai férfi elmondta a rendőröknek, hogy elindulás előtt autója tetejére tette fel táskáját, amit aztán ott felejtett és menetközben a menetszél lerepíthette a táskát a gépjármű tetejéről.

A becsületes megtalálónak köszönhetően a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai hiánytalanul adhatták vissza a több mint 3 millió forint készpénzt és a tulajdonos személyes iratait tartalmazó táskát a jogos gazdájának, aki ráadásul előző nap ünnepelte születésnapját.

Címkék:
karrier, borsod,