Miből él Berki Krisztián? Közelebb jutottunk a válaszhoz

Pénzcentrum2015. február 19. 17:00

Berki Krisztián százezer forintot is megkeres óránként, amikor tanácsadóként dolgozik. De tévés műsorvezetőként is tevékenykedik, így fizetése jócskán meghaladhatja például a magyar átlagfizetést, a havi nettó 150 ezer forint körüli összeget.

A közelmúltban life coach képzést végzett Berki Krisztián, és jelenleg gazdasági tanácsadást folytat, óránként százezer forintért - mondta el a Hír24-nek Berki. Azaz egy 8 órás munkanapon 800 ezer forintot kereshet. Emellett pedig tévés munkái is vannak, és jövőbeni tervei között sok más egyéb is szerepel.

Mint a lapnak adott interjúban elmondta:

Ha valaki üzletet ajánl nekem, akkor miért nekem ajánlja, ha ez egy tökéletes üzlet? Akkor csinálja meg. Én sem ajánlgatok másnak üzletet, amit én tudok megcsinálni. Ha viszont kell az én segítségem bármilyen szinten, akkor nagyon szívesen beszélgetek vele, csak annak megvan az ára.

Emellett épp most kerül képernyőre az Éden Hotel műsorvezetőjeként. Sikerként értékeli, hogy tavaly ő szerepelt a legtöbbet a bulvár újságok címlapjain, és harmadik lett a Google évösszesítő keresési listáján. De tudatosan készül arra is, ha egyszer már nem lesz keresett tévés személyiség, próbál több lábon állni.

Valós teljesítményt kell letenni annak érdekében, hogy utána egyenes arányban sok pénzt tudjak keresni. Azt gondolom, hogy ez még fokozható, de mindig meg kell tudni újulni

- tette hozzá a lapnak Berki.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A diploma nélküli luxfizetés a nyomába sem érhet

A tavalyi év adatai szerint diploma nélkül is lehet álomfizetést hazavinni. A legalább érettségivel rendelkező munkavállalók programozóként kereshetik a legtöbbet, hiszen ebben a pozícióban a nettó átlagfizetés majdnem 257 ezer forint, és nem minden esetben szükségeltetik hozzá diploma. A második helyen a mozdonyvezetők állnak ezen a listán, az ő átlagbérük 203 ezer forint, míg a harmadik helyet az értékesítők foglalják el, 187 ezer forinttal.

Az építésvezetők, office managerek és légiutas-kísérők sem kell, hogy feltétlenül diplomás munkavállalók legyenek, mindhárom pozícióban viszont átlag 183 ezer forintot lehet keresni adózás után. A kamionsofőrök átlaga havi 173 ezer, hasonlóan a call-center vezetőkéhez. Raktárvezetőként akár a felsőfokú tanulmányok elvégzése nélkül is elhelyezkedhetünk havi 163 ezer forintos átlagbérrel - derül ki a Fizetesek.hu kutatásából.

Címkék:
karrier, tévé, munka, kereset, berki krisztián, légiutas kísérő,