Ebbe a szállodába menekült Pamela elől Berki Krisztián

Pénzcentrum2014. október 1. 15:00

Otthagyta családját és egy elegáns budai kastélyhotelbe költözött Berki Krisztián. Az Édes Élet sztárja hetente több mint 130 ezret fizethet a szobáért - tudta meg a Pénzcentrum.


Egy XII. kerületi hotelben húzza meg magát Berki Krisztián, miután otthagyta gyermeke anyját, Hódi Pamelát - szúrta ki az Édes Élet tegnapi adásában a Pénzcentrum.

Az elegáns budai szállodában (lásd a lenti képen), főszezonban egy kétágyas szoba, reggeli nélkül 55 euróba (~17 050 forint) kerül éjszakánként, míg egy átlagos reggelivel (Berki a hétfői adásban 15! tojásból álló reggelire adott le rendelést a szálloda recepcióján) az összeg felkúszik 60 euróra (~18 600). Mindez azt jelenti, hogy

az Édes Élet sztárjának hetente több mint 130 ezer forintjába kerül az, hogy elköltözött otthonról.

Bár a 17-18 ezer forintos szobaár nem tűnik soknak, hiszen egy nemzetközi felmérés szerint Budapesten a jobb szállodai szobákért (Berki szállodája a homlokzatra festett motívum tanúsága szerint 3-4 csillagos lehet) átlagosan 185 dollárt (~46 250 forint) kérnek, viszont havi 520 ezer forintból ennél jóval otthonosabb lakást is bérelhetne a TV2 sztárja. Az Otthontérkép adatbázisa szerint például havi 281 ezer forintért már 100 négyzetméteres, 3 szobás lakást bérelhetne ugyanezen a környéken.


A cikkben és a címlapon található kép forrása a Google Street View

Címkék:
karrier, szálloda, berki krisztián,