Sztárban sztár: kiderült, mennyit kaszál Keresztes ­Ildikó

Pénzcentrum2014. szeptember 14. 19:01

Havonta legalább hárommillió forintot tesz zsebre Keresztes ­Ildikó a Sztárban sztár című szuperprodukció szereplőjeként - tudta meg a Bors.

A lap értesülései szerint az énekesnő a kereskedelmi csatornán való szereplésért 700-800 ezer forint körüli gázsit visz majd haza adásonként, és ha sikerül a döntőig eljutnia, hatmillió forint üti a markát.


A műsor történetében még az eddigi legnagyobb csillag, Bereczki Zoltán sem kapott ekkora összeget. Ő 500 ezer forintot keresett egy-egy adás alkalmával, így győztesként "csupán" négymilliót kapott a műsor végére.

Nem vitás, hogy Keresztes Ildikó fizetése sokak számára csak álom. Hazánkban egyébként továbbra is a pénzügyi szektor fizet a legjobban, de egyre kisebb a bérelőnye az információ, kommunikáció ágazattal szemben. Ezután a gyógyszergyártás és a vegyipar jön a sorban.

Az egészségügy és a textilipar továbbra is nagyon rosszul fizet. Ráadásul mivel ezek bruttó keresetek, és az alacsony jövedelműek adóterhelése az egykulcsos adóval emelkedett, az ágazati jövedelemkülönbségek továbbra is látványosak.

Címkék:
karrier, celeb, sztár, textilipar,