Kiderült, mennyi pénzért ment át Szabó Zsófi az RTL-hez

Pénzcentrum2014. szeptember 5. 15:03

Jobban jár az RTL Klubbal Szabó Zsófi: a színésznő a TV2-től a konkurenciához igazol, ezzel pedig nem csupán karrierje szempontjából nyílnak számára új lehetőségek is, hanem jóval több pénz is ütheti a markát.

A Blikk megtudta, hogy míg Zsófi a Jóban Rosszban egyik vezető színésznőjeként nagyjából bruttó hatszázezer forintot vihetett haza, az RTL Klubnál ennek a többszörösét keresheti meg. Már csak annak köszönhetően is, hogy a csatorna jóval nagyobb teret biztosít majd számára, mint egy sorozatsztárnak.

Zsófi már a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow szereplőjeként több pénzt tehet zsebre, mint amekkora a fizetése a TV2-ben volt. Az idei gázsik igencsak magasra rúgnak, akad ugyanis olyan, aki akár

6-7 millió forintot is hazavihet a néhány hetes dzsungelkalandért,

ami Zsófinak a TV2-nél kapott egyéves fizetésével egyezik.


Szabó Zsófi fizetés természetesen kiemelkedő juttatásnak számít Magyarországon. A statisztikák szerint egyébként hazánkban továbbra is a pénzügyi szektor fizet a legjobban, de egyre kisebb a bérelőnye az információ, kommunikáció ágazattal szemben. Ezután a gyógyszergyártás és a vegyipar jön a sorban.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az egészségügy és a textilipar továbbra is nagyon rosszul fizet. Ráadásul mivel ezek bruttó keresetek, és az alacsony jövedelműek adóterhelése az egykulcsos adóval emelkedett, az ágazati jövedelemkülönbségek továbbra is látványosak.

Címkék:
karrier, fizetés, celeb, rtl klub, jóban rosszban, textilipar,