Százmilliót ígértek Havas Henriknek, de ő nemet mondott

Pénzcentrum2014. június 8. 13:07

Karrierjének anyagi sikereiről is mesélt nemrég egy interjúban havas Henrik.

Havas a Borsnak elmondta, hogy az ATV-n vezetett műsorán kívül egyelőre nem szeretne más munkát, pedig kérőkben nincs hiány. A két kereskedelmi csatorna ismét próbálkozott nála.

"A TV2-től azzal hívtak, hogy pátyolgassam Kelemen Annát, majd az RTL Klubtól azért csörögtek, hogy menjek a dzsungelbe. A legviccesebb, hogy amikor megkérdeztem őket, mi a francot keresnék én ott, mindkét helyről körülbelül ugyanazt a választ kaptam: majd a tanár úrral új irányt szabunk a műsornak. Csak nevetek rajtuk" - mondta Havas, és elismerte: egykor mesés felkérésre is mondott már vígan nemet. "Még 2002-ben volt egy ajánlatom a TV2-től, százmilliót fizettek volna tíz hónapra. Nem árulhatom el, melyik műsorért, üzleti titok" - tette hozzá. Az ismert tévés most egyszerre dolgozik egy könyvön és egy forgatókönyvön.

Diploma sem kell a magyar álomfizetéshez: havi másfélmillió érettségivel

De nem csak a tévék legismertebb arcainak adatik meg, hogy milliós fizetést vigyenek haza hó végén. Számos olyan szakma van, ahol ehhez hasonlóan egyetemi végzettség nélkül kereshetünk akár másfél millió forintot. Akár egy érettségivel, vagy egy rövid OKJ-s képzéssel is megcsíphetünk olyan állást, amivel bőven átlag feletti fizetést kaphatunk (amely 2013-ban 230 ezer forint volt, jelenleg pedig 236 ezer forint). Például a rendezvényszervezőknek, a jogi asszisztenseknek, a rendszergazdáknak vagy a mozdonyvezetőknek mind több százezer forintos fizetése van.

Bővebben olvashatsz a témáról: KATTINTS!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

 

Címkék:
karrier, fizetés, celeb, munka, sztár, havas henrik,