Videón a trükkös tolvaj: így fosztott ki nyugdíjasokat

Pénzcentrum2014. április 23. 17:30

Újabb trükkös csalássorozatra derült fény, a rendőrség eljárást folytat a gyanúsított ellen. A 37 éves nő szinte mindig más-más legendával tévesztette meg idős áldozatait, majd a lakásukba bejutva lopta meg őket - írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy 37 éves nő ellen indított eljárást, aki a megalapozott gyanú szerint több lopást is elkövetett.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a nő eddig ismeretlen társával 2013 áprilisa és 2014 áprilisa közötti több alkalommal, főként időskorú személyeket megtévesztve fosztogatott.

A nyomozás adati szerint a nő egy férfi zsebéből nagy összegű készpénzt tulajdonított el, egy másik idős férfi lakásába úgy jutott be, hogy egy segélyszervezet kollégájának mondta magát, és a sértett italába bódító szert keverve kirabolta áldozatát. Több budapesti lakásba - magát egy energia-szolgáltató cég munkatársának kiadva - csengetett be, a sértettek figyelmét elterelte és az ingatlanokból különféle műszaki cikkeket, bankkártyát és készpénzt lopott el.

Címkék:
karrier, lopás, trükk,