Kiderült! Hatalmas pénzeket kaszálnak A Nagy Duett sztárjai

Pénzcentrum2014. március 9. 13:02

Érdekes hírek láttak napvilágot arról, mennyit is keres Sarka Kata az A Nagy Duett című műsorban. Hajdú Péter felesége cáfolja a milliós gázsit.

Néhány napja a Bors arról írt, hogy míg a többi amatőr versenyző 200-250 ezer forintot kap, addig Sarka Kata ugyanannyit keresett, mint Nótár Mary, vagyis egymillió forintot kapott egy-egy adásért az A Nagy Duett című zenés tévéműsorban. Hajdú Péter felesége még a kiesésük előtt cáfolta ezt, azt azonban továbbra sem árulta el, mennyit kapott. Mint írta, a szerződése minden pontja üzleti titoknak minősül.

Facebook-bejegyzésében arról számolt be, hogy szerződésük minden pontja üzleti titoknak minősül, de annyit elárulhat, hogy egyetlen forinttal sem kapok többet, mint bármelyik amatőr társa a műsorban!

Melyek a legjobban fizető szakmák?

Valljuk be, sem a 250 ezres, sem az 1 millió forintos heti fizetés nem hangzik rosszul. Azonban akkor sem elérhetetlen, ha valaki nem híresség, és nem szerepel gyakran a képernyőn. Az biztos, hogy a felsőfokú végzettség nemcsak jövedelmi előnyt jelent a munkaerőpiacon, de a diplomások körében a munkanélküliség is alacsonyabb.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A KSH legfrissebb adatai szerint 2013. január-decemberben a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó havi átlagkeresete 230 700 forint volt. Az átlagkeresetek a pénzügyi, biztosítási szektorban voltak a legmagasabbak (471 ezer forint), ezt az információ és kommunikáció, valamint az energiaipar követte. Pénzügyi területen a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) adatai szerint az alapkezeléssel foglalkozók keresnek a legtöbbet, közel egymillió hétszázötvenezer forintot havonta. Hétszámjegyű fizetést az NFSZ listája szerint egyébként a légiforgalmi irányítók, valamint a törvényhozók, miniszterek és államtitkárok vihetnek haza. Az információ-kommunikáció területén szoftverkiadással vagy a vezeték nélküli távközléssel érdemes foglalkozni, havi 650 ezret, illetve 590 ezret kereshetünk velük. Az energiaiparon belül a villamosenergia-termelés, és -ellátás hozhat sokat a konyhára,közel félmilliót havonta.

A legkevesebbet a turizmus-vendéglátás (147 ezer forint), az egészségügy területén dolgozók, valamint az adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenységet végzők keresték.

Ennyit ér a diploma: itt vannak a legjobban fizető szakmák - KATTINTS!

Címkék:
karrier, fizetés, celeb, sztár, sarka kata,