Félmilliárdot nyert a lottón, mégis dolgozik

MTI2012. január 15. 15:09

Bár 1,3 millió fontot (csaknem félmilliárd forintot) nyert lottón, tovább dolgozik két állásban is egy 19 éves brit nő.

Eloise Hutchinson nem tervez nagy változtatásokat életében. Lecseréli ugyan régi kocsiját - amelyet húgának ajándékoz -, vesz egy házat, és Jamaicán akar vakációzni, de csak idővel.

Az 1 millió 346 ezer 840 fontos nyereményt sem ünnepelte meg fényűzőn: párjával és két barátjával egy étteremben vacsorázott, de még pezsgőt sem ivott, merthogy autót vezetett. A vacsora számláját a barátja állta.

Párja szerint a nyereményt nem is kaphatta volna Eloise-nél kedvesebb ember - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

A lottónyertes 17 éves húgával és rokkant anyjával él egy háztartásban.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék: